dilluns, 4 de novembre del 2013

Primera excursió dels Castors i les Llúdrigues (Basses de Brics)

Aquest dissabte passat els castors i les llúdrigues vam fer la primera excursió del curs. Vam marxar a les 9 del matí del cau, ja que teníem un llarg camí per endavant. Amb les motxilles a l’esquena i amb les piles carregades a tope vam començar a caminar marxant per la rotonda de St.Jordi direcció cap al Miracle. Passeta rere passeta vam anar avançant fins que la panxa ens va començar a roncar. Vam fer una parada per esmorzar, i un cop amb la panxa plena, vam continuar fins a arribar al nostre destí sobre dos quarts d’una del matí .. les Basses de Brics!! 
Un cop vam arribar tots, ens vam treure les motxilles de l’esquena i vam fer una mica de descans. Els castors de segon any i els caps van preparar algunes activitats per ajudar als de primer any a aconseguir el seu foulard, però ja us ho diem ara que no van ser gens fàcils de superar. Un cop superades les proves, varem fer l’entrega de foulards i ja se’ns va fer l’hora de dinar. 
Els castors van mostrar una gran varietat de “delicatessens” que ja venien preparades de casa, mmm... quina bona pinta que feia !
Un cop tothom va haver acabat de menjar-s’ho tot i haver emplenat la panxa, vam tornar a posar-nos les motxilles a l’esquena i vam reprendre el camí de tornada cap a Solsona.
“Xino-xano” vam anar fent camí fins al Cau, on ja sabíem que ens esperaven unes castanyes ben calentetes per berenar.
Vam arribar al cau cap a dos quarts de 6 i vam fer alguna que altra activitat a la font de canaletes del passeig mentre esperàvem que les castanyes estiguessin al punt. 
Quan van estar fetes, ens vam reunir tot l’agrupament i ens les vam menjar amb germanor tots plegats, i amb la panxa plena i les cames pesades de tant caminar, vam marxar cap a casa a descansar fins el pròxim cau.
Us deixem amb algunes fotos de l’excursió perquè vegeu que bé ens o vam passar!!!










Els caps de C/LL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada